I tausaga talu ai nei, o le atinaʻeina o le faʻatauina atu o ie a Saina e lelei......

I tausaga talu ai nei, o le atinaʻeina o le faʻatau atu o ie a Saina e lelei, o le aofaʻi o oloa auina atu i fafo o loʻo faʻateleina i lea tausaga ma lea tausaga, ma o lea ua faʻamauina mo le tasi vaefa o le aofaʻi o ie a le lalolagi.I lalo o le Belt and Road Initiative, o pisinisi ie a Saina, lea ua faʻatupulaia vave i le maketi masani ma le maketi o fusi i le vaitau mai le 2001 i le 2018, ua faʻatupulaia e 179%.O le taua o Saina i le sapalai o ie ma lavalava ua atili faʻamalosia i Asia ma le lalolagi.

O atunuu i luga o le Belt and Road Initiative, o le nofoaga autu lea e auina atu i fafo mo pisinisi ie a Saina.Mai le tulaga o le atunuʻu, o Vietnam o loʻo avea pea ma maketi sili ona tele i fafo, e tusa ma le 9% o le aofaʻi o oloa faʻatau atu i fafo ma le 10% o le aofaʻi o oloa auina atu i fafo.O atunuu Asia i Sautesasae ua avea ma maketi faatau atu i fafo o ie a Saina ma vali ie.

I le taimi nei, o le faʻatauga faʻaletausaga o ie galue i le maketi o le lalolagi e 50 piliona tala Amerika, ma le manaʻoga maketi o ie a Saina e tusa ma le 50 piliona tala Amerika.Ole fa'atauga ole ie galue ile Saina ole a fa'atupula'ia ile 4% i lea tausaga ma lea tausaga.Faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o saienisi ma tekinolosi i tausaga talu ai nei, faʻamatalaga tekonolosi ma oloa fou e faʻafouina pea, o le maketi maketi o ie galue e lelei.

O le atinaʻeina o maketi e mafai ona faʻaogaina ie o loʻo i ai i le ie lona lava aoga faʻaaoga, ae o loʻo i ai foi le anti-static, anti ultraviolet, anti mildew ma anti namu, anti-virus ma le mumu, maanuminumi ma le le uʻamea, vai ma suauʻu repellent. , togafitiga fa'amaneta.I lenei faasologa, o se tasi poʻo se vaega o latou e mafai ona faʻaaogaina i pisinisi ma le olaga.

O le fale gaosi oloa e fausia ai oloa fou ma le fesoasoani a isi tekinolosi faʻapisinisi.E mafai ona atiaʻe le pisinisi ie i le itu o lavalava atamai ma lavalava galue.O le atina'eina o fale'ie ie e tele le gafatia mo le fa'afouina o maketi fou.


Taimi meli: Ian-10-2021