133rd Canton Fair

China Import and Export Fair, lea e lauiloa foi o le Canton Fair, na faavaeina i le tautotogo o le 1957. O le Canton Fair o se faʻasalalauga faʻavaomalo faʻavaomalo faʻatasi ma le talafaasolopito sili ona umi, o le fua tele, o le faʻaaliga sili ona atoatoa, o le tele o tagata faʻatau auai, o le atunu'u fa'atau fa'atau e sili ona 'ese'ese, o le fa'atauga sili o pisinisi ma le ta'uleleia sili i Saina, na ta'ua o le Fa'aaliga Numera 1 a Saina ma le fuafa'atatau o fefa'ataua'iga i fafo a Saina.

E fai ma suiSTARKE TEXTIL, matou te fia fa'alautele atu la matou vala'aulia māfana ia te oe e te 'auai i le Canton Fair o lo'o lumana'i i Guangzhou, Saina.O la matou kamupani o se tasi o fa'aaliga i lenei tausaga, ma o le a fa'amamaluina i matou e te asiasi mai i le matou fale'oloa ma su'esu'e le tele o oloa matou te ofoina atu.

O le Canton Fair o se fa'aaliga fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo e faia ta'ilua tausaga, lea e avea ma fa'avae mo pisinisi e fa'aalia ai a latou oloa, fausia ni mafutaga fou, ma fa'alautele a latou feso'ota'iga.Ose avanoa lelei foi mo tagata faatau mai fafo e pei o oe e maua mai ai oloa lelei mai Saina ma feiloai ai ma paaga pisinisi.

O la matou kamupani fa'apitoa iituaiga uma o ie lalaga,aemaise e pei o le fulufulu polar, fulufulu mamoe 'amu,sherpafulufulu mamoe, ofu tasi, Terry Farani maie atigi vaivai ivi.We mautinoa o a matou oloa o le a fetaui ma ou manaʻoga ma manaʻoga.Matou te tuuto atu i le tuʻuina atu o oloa ma auaunaga maualuga i a matou tagata faʻatau i le lalolagi atoa, ma matou te talitonu o le auai i le Canton Fair o le a fesoasoani ia i matou e ausia lena sini.

O le a faia le faaaliga mai1st-5 Me 2023, ma o le a matou faʻaalia inumera potu:C05-4FALE-16FALE.Matou te fiafia e faʻatulaga se fonotaga ma oe i le taimi o le mea na tupu e faʻatalanoa ai le galulue faʻatasi pisinisi ma faʻaalia a matou oloa fou.

Fa'amolemole fa'amaonia lou auaiaso, ma o le a matou tuʻuina atu faʻamatalaga faaopoopo e uiga i lau asiasiga i le Canton Fair.

Matou te tulimatai atu e faʻafeiloaʻi oe i le matou fale i le Canton Fair ma fausia se pisinisi faʻapisinisi faʻatasi ma oe.

Faʻapipiʻi nei la matou faʻamatalaga fale e pei o lalo:

Taimi: ME 1-5,2023

tuatusi:Faʻaopoopo: Nu. 382, ​​Yuejiang Zhong Road, Guangzhou 510335, Saina

Numera Faleoloa:C05-4FALO-16HALL

企业微信截图_16805936401109


Taimi meli: Apr-07-2023